Varme for alle formål til boligen

Det finnes mange varianter med forskjellig kvalitet. Vi leverer og installerer kun varmeovner av høy kvalitet fra anerkjente produsenter.Elektriske varmeovner har en virkningsgrad på 100%. Det betyr at all energien i varmeovner omgjøres til varme


Når du skal velge varmeovner bør du velge varmeovner som enten er helt lukket eller har stor overflate og lav temperatur på elementene inne i ovnen.

Velger du varmeovner med lav kvalitet som har høy temperatur på varmeelementet får du mye brent støv med på kjøpet. Slike varmeovner kan gi alvorlige konsekvenser som et dårlig inneklima som igjen kan forårsake luftveisplager og tørre slimhinner. Mange forbinder disse plagene med tørr luft, men det er sjelden årsaken, så dersom du har slike problemer bør du sjekke dine varmeovner.


Skal du kjøpe varmeovner bør du også kjøpe en ovn med en nøyaktig elektronisk termostat.


Varmeovner med unøyaktige termostater vil forårsake svingninger i romtemperaturen, noe som igjen fører til et høyere energiforbruk. Du kan nå velge varmeovner med eget valgt motiv, som speil eller glassflate i forskjellige farger.
Les mer om historikk ved navnene NOBØ og Glen Dimolex


Få mer info ved å klikke på tekstene slik at du kommer fram til websidene som er linket til Glen Dimplex.


Termostater: Les mer

;Les mer

Lavtempererte ovner til bruk i for eksempel barnehager.

Automatisk Varmestyring

Ved hjelp av automatisk varmestyring kan du redusere strømforbruket til oppvarming vesentlig ved å senke temperaturen i huset når du ikke har behov for full varme. Intelligent varmestyring kan redusere strømbruket med opptil 25%.

Med nye Nobø Energy Control


Med det norske, trådløse energistyringssystemet Nobø Energy Control kan hele familien enkelt kontrollere varmen i boligen via en app for smarttelefon og nettbrett. Lavere strømforbruk og økt varmekomfort har aldri vært enklere. Applikasjonen Nobø Energy Control lastes enkelt ned fra App Store eller Google Play.

De fleste ønsker å komme hjem til en lun og varm bolig uten å bruke mer strøm enn nødvendig. Med nye Nobø
Energy Control får du et effektivt energistyringssystem som gir deg full kontroll over varmen. Alt du trenger er et trådløst nett, sentralenheten Nobø ECOHUB, signalmottakere til ovner og apparater og systemets egen applikasjon for smarttelefon og nettbrett.
Se også under smarthus for løsninger for varmestyring >>Lesmer


Design ovner


>Les mer

Trykk på pilen i bilde under for å spille av en filmsnutt om varmestyring


Elektrisk peiser

Les mer

Varmekabler inne og uteVarmekabler inne


Stadig flere velger å få installert varmekabler inne. De vanligste installasjonene vi utfører når det kommer til varmekabler innendørs, er på badet. Tenk deg at du står opp en kald og mørk vintermorgen og tripper hurtig mot badet for så å kjenne varmekabler under føttene. Varmekabler innendørs er først og fremst en meget komfortabel oppvarmingskilde som gir god varme til føttene. I tillegg gir varmekabler inne en behagelig lufttemperatur i resten av rommet.

Du kan få varmekabler lagt på tradisjonell måte ii betongkonstruksjoner eller i påstøp. Det er også enkle rehabiliteringsløsninger med lav byggehøyde, enkelte løsninger bygger så lavt som 4 mm. Noen varmekabler inne har også selvregulerende funksjoner.
Med tanke på parkett finnes det regulatorer som sikrer at temperaturen på overflaten av parketten ikke kommer over leverandørens anbefalinger slik at man forhindre overoppheting og sprekking.

Varmekabel utendørs


Varmekabler utendørs er ofte en rimelig forsikring, spesielt på vinterstid, mot skader forårsaket av snø, is eller frost.
Varmekabler utendørs kan legges både under asfalt, betong og belegningsstein.

Ved benyttelse av varmekabler i fortau, gågater, trapper osv. vil risiko for skader reduseres. I tillegg vil skader som oppstår på grunn av salting forsvinne dersom man bruker varmekabler.
Tar man i tillegg med kostnader vedrørende snørydding, fjerning av is osv, kan et anlegg med varmekabler være en med god investering.
Det blir stadig vanligere å legge varmekabler i oppkjørselen, og dersom man ønsker kan vi også legge varmekabler kun i hjulsporene.

Leverandører av varmekabler vi bruker:Lurtporter til bruk over dører og porter for å ta "kaldraset" ved inn og utgåing.


>Les mer

Håndtørkere
Skotørkere

> Les mer

Strålevarmere for å montere på veranda / terrasse eller andre plasser man ønsker oppvarming.


>Les mer

>>Frostsikring av av vannrør

FrostGuard leveres i 10 ulike lengder påmontert 2 m kaldkabel og jordet plugg.